Видео: Ова се најубавите гради во „X фактор“

Овие девојки ја воодушевија публиката со својот глас но и со својата убавина. Во вчерашната емисија „Х фактор“ имавме прилика да ги видиме најдобрите учесници до сега. Но притоа имавме и можнот да ги видиме и најубавите учеснички: Катарина, Вања, Јелена и Александра. 
Погледнете го видеото: 

 
Во вчерашната емисија „Х фактор“ имавме прилика да ги видиме најдобрите учесници до сега. Но притоа имавме и можнот да ги видиме и нају

Пронајдете не на следниве мрежи: