Видео: Ова се реакциите на славните кога ќе ги читаат навредите на интернет за нив

На интернет многу луѓе без срам го кажуваат своето мислење. Па многу луѓе интернетот го користат за навреди на луѓе кои лично ги познаваат но и за навреди на славните личности.
Па така тоа беше инспирација за комичарот Џими Кимел да направи емисија во која славните читаат што се е напишано на Твитер за нив.
Во видеото може да погледнете како реагираат на навредите некои од познатите личности.На интернет многу луѓе без срам го кажуваат своето мислење. Па многу луѓе интернетот го користат за навреди на луѓе ко

Пронајдете не на следниве мрежи: