ВИДЕО: Ова се случува кога куче ќе оставите насамо со бебето – Погледнете ШТО СНИМИ една мајка

Нејзината реакција сигурно ќе ви измами насмевка на лицето.Питбулите често ги бие лош глас, но во повеќето случаи самите сопственици се виновни и одговорни за своите домашни миленици.
Бебето Елиот и питбулот Гема се неразделни пријатели.
Гема му се доближи на малото бебе и одлучи да ја „избања“, а за бебето тоа претставуваше најсмешно нешто на светот.
Нејзината реакција сигурно ќе ви измами насмевка на лицето.
Погледнете го видеото:

Best Friends – Pitbull Licks Cute Baby by virealityПитбулите често ги бие лош глас, но во повеќето случаи самите сопственици се виновни и одговорни за своите домашни миленици.
Бебето Елиот и

Пронајдете не на следниве мрежи: