Видео: Ова се уште НЕ СТЕ ГО ВИДЕЛЕ: Најбрз НАЧИН да спремите МАКАРОНИ СО СИРЕЊЕ!

Овие тестенини се припремаат за само 20 минути, а исклучително е лесно да се направат.Ова е веројатно најбрзиот начин да спремите вкусни макарони со сирење.
Овие макарони се припремаат за само 20 минути, а исклучително лесно е да се направат.
Освен, нормално макарони или некои други пасти по желба, од состојки ви се потребни уште и:
тврдо сирење (неколку видови, се препорачува чедар), путер, брашно, млеко, маслиново масло, сол, бибер…
Погледнете ја снимката и видете колку лесно се подготвуваат овие шпагети/макарони, па во коментар пишете ни како ви се допаѓаат.

 

This is the absolute best 20-minute macaroni and cheese recipe.
Posted by TIME on Tuesday, November 10, 2015

Ова е веројатно најбрзиот начин да спремите вкусни макарони со сирење.
Овие макарони се припремаат за само 20 минути, а исклучително лесно

Пронајдете не на следниве мрежи: