Видео: Ова сигурно ќе ви затреба: Како да отворите конзерва без отварач?

Loading...

Ова видео ќе ви покаже како да отворите конзерва без отварач на многу лесен начин..Сигурно ви се случило да сте некаде во природа на излет, да понесете конзерва а сте го заборавиле отварачот.
За да не се лишите од омилениот оброк, ова корисно видео ќе ви покаже како да отворите конзерва многу лесно без отварач..
Погледнете…

 
Сигурно ви се случило да сте некаде во природа на излет, да понесете конзерва а сте го заборавиле отварачот.
За да не се лишите од омиленио

loading...
Loading...