Видео: Ова видео ни покажува се што треба да знаеме за Фукушима!

Loading...

Ситуацијата е полоша отколку што е презентирана тука! Ова е само основен преглед на некои клучни елементи, кои се презентирани на начин, кој треба да е разбирлив за секого, особено за оние кои не биле во ваква криза во животот.Ова е само основен преглед на некои клучни елементи, кои се презентирани на начин, кој треба да е разбирлив за секого, особено за оние кои не биле

loading...
Loading...