ВИДЕО: Оваа 77-годишна супер бабичка крева тегови тешки 100 килограми

Име на оваа супер бабичка Вили Марфи и таа има 77 години. Верувале или не, Вили може да крева тегови со тежина од 100 килограми.Бабичката Вили има неверојатна издржливост и виталност и се натпреварува во фитнес категории. Таа почнала да се занимава со фитнес кога имала 50 години.
– Кога ќе ми застане автомобилот, може да го турнам сама, сама носам торби полни со намирници од продавница, изјави Вили.
Неодамна Вили ја доби наградата Lifter of the Year од Светската федерација за шампиони во кревање.Бабичката Вили има неверојатна издржливост и виталност и се натпреварува во фитнес категории. Таа почнала да се занимава со фитнес кога имала 50 го

Пронајдете не на следниве мрежи: