ВИДЕО: Оваа бабичка не се плаши од Iron Man, но затоа се плаши од…

Луѓето се плашат од работите што не ги разбираат, не ги познаваат или ретко ги гледаат. Ќе се изненадите кога ќе видите што е вообичаено за оваа бабичка, а што не…Сите се плашиме од непознатото. Бабичката на ова видео очигледно е добро запознаена со Iron Man, но не и со Афроамериканците.
Таа опуштено ужива во разговорот со едно момче, кога им приоѓа личност со маска на Iron Мan за да ги исплаши.
Ниту бабичката, ниту момчето не се исплашија од него. Но, кога тој ја тргна маската, неговиот лик потполно ги исплаши!
Погледнете го видеото:Сите се плашиме од непознатото. Бабичката на ова видео очигледно е добро запознаена со Iron Man, но не и со Афроамериканците.
Таа опуштено

Пронајдете не на следниве мрежи: