Видео: Оваа буцка стана апсолутен хит на интернет со своето танцување

Loading...

Витни Веј Тор стана вистинска Јутјуб сензација откако сними серија видеа во кои одлично танцува и покрај фактот што тежи неверојатни 158 килограми.
 Таа страда од синдром на полицистични јајници, поради што почнала неконтролирано да крева на тежина.
Но оваа позитивна девојка не дозволува тоа да ја спречи да ужива во животот, па со овие инспиративни видеа сака на сите да им ја покаже својата самодоверба.
Нејзината цел е да ги мотивира сите луѓе кои сметаат дека дебелината ги спречува да го прават она што сакаат, а и да докаже дека со упорност и позитивност се е можно.
Погледнете како танцува оваа девојка.

Таа страда од синдром на полицистични јајници, поради што почнала неконтролирано да крева на тежина.
Но оваа позитивна девојка не дозволува

loading...
Loading...