Видео: Оваа девојка открива НЕВЕРОЈАТНИ факти за авионските траги на небото

Loading...

Кристен Меган, поранешна индустриска техничарка во военото воздухопловство и специјалист за животна средина, презентираше важни информации за тоа што го открила за белите авионски траги на небото, додека беше во служба на својата земја.
 Оваа храбра жена го ризикуваше својот живот за САД, па затоа треба да и се оддаде големо признание.
Ова е глобален проблем, па затоа и другите земји треба да ја знаат оваа информација. „Тие“ го разделуваат мнозинството од популацијата… Зошто?
На следната страница, можете да го погледнете видеото.

Оваа храбра жена го ризикуваше својот живот за САД, па затоа треба да и се оддаде големо признание.
Ова е глобален проблем, па затоа и друг

loading...
Loading...