Видео: Оваа Французинка победи на „Ким Кардашијан споредбениот тест!

Loading...

Можете ли да направите споредба меѓу оваа Французинка и Ким Кардашијан?!„Ким Кардашијан – споредбен тест“
Дали француската Ким Кардашијан е подобра од оригиналот? 
Погледнете го видеото на следната страна и ќе дознаете: 

 „Ким Кардашијан – споредбен тест“
Дали француската Ким Кардашијан е подобра од оригиналот? 
Погледнете го видеото

loading...
Loading...