ВИДЕО: Оваа јапонска реклама за бикини има неочекуван крај

Зошто ова воопште не е изненадувачко? Со оглед дека рекламата е јапонска, можеше да се очекува дека ќе се случи нешто вакво. Но, да бидеме искрени, никој не би можел да претпостави дека крајот ќе заврши со „пукање“.Во оваа необична реклама за бикини, девојките играат традиционална јапонска игра „Дарума падна“ – Дарума е црвена кукла.
Но, ќе се сложите со нас кога ќе ви кажеме дека ова можеби е единствената игра која има ваков чуден, па и да речеме бизарен крај.
Девојките се среќни и разиграни, но во еден момент куклата буквално „ги убива со поглед“. Но, тоа не е класично убивање…
Погледнете за што станува збор:Во оваа необична реклама за бикини, девојките играат традиционална јапонска игра „Дарума падна“ – Дарума е црвена кукла.
Но, ќе

Пронајдете не на следниве мрежи: