Видео: Оваа неверојатна 16 годишна девојка, растури на „X-Factor“

Loading...

Навистина сме гледале многу таленти во шоуто „X-Factor“, но оваа девојка направи спектакл за уживање.Навистина сме гледале многу таленти во шоуто „X-Factor“, но оваа девојка направи спектакл за уживање.
Таа има само 16 години, а нејзиното име е Тамира Фостер. Ја изведе песната „I have Nothing“ од Витни Хјустон, и ја крена публиката на нозе.
На почетокот имаше мали проблеми со текстот на песната, но оваа девојка „растури“ со неверојатниот талент кој ќе дефинитивно ќе ве освои.
Погледнете го видеото на ТЗМ.МКНавистина сме гледале многу таленти во шоуто „X-Factor“, но оваа девојка направи спектакл за уживање.

loading...
Loading...