ВИДЕО: Оваа новинарка го РАСПЛАКА ДЕТЕТО!

Најчисти емоции се добиваат од децата. Моментот кога новинарката го прашува детенцето дали му недостига мајка му, тој не може, а да не изреагира како и секое обично дете приврзано со својата мајка.Бесценета е рекцијата на малото. Погледнете!Бесценета е рекцијата на малото. Погледнете!

Пронајдете не на следниве мрежи: