Видео: Оваа самохрана мајка ја ограбиле, а ТОА ШТО ГО НАПРАВИЛЕ ПОЛИЦАЈЦИТЕ е за секоја пофалба

Само неколку дана пред Божиќ, самохрана мајка со име Кери била сосема скршена кога дознала дека крадци влегле во нејзиниот дом, со што искршиле повеќе нејзини работи вклучувајќи ги и завитканите божиќни подароци кои требало да ги добие нејзиното мало синче.Само неколку дана пред Божиќ, самохрана мајка со име Кери била сосема скршена кога дознала дека крадци влегле во нејзиниот дом, со што искршиле повеќе нејзини работи вклучувајќи ги и завитканите божиќни подароци кои требало да ги добие нејзиното мало синче.
Но следниот ден полицајците кои работеле на случајот, односно на оние кои им е пријавена кражбата, се вратиле на нејзината врата носејќи нови подароци.
Тие одлучиле со нивни пари да купат некои работи, за мајката и синот да имаат среќен Божиќ.  

Само неколку дана пред Божиќ, самохрана мајка со име Кери била сосема скршена кога дознала дека крадци влегле во нејзиниот дом, со што искршиле пов

Пронајдете не на следниве мрежи: