Видео: Овие луѓе имаа блиска средба со скелет

Loading...

Зезнато е да си ноќна смена на работа!Како би изреагирале вие ако одеднаш пред вас се појави скелет ? И тоа ни помалку ни повеќе туку тој скелет  вози автомобил!
Погледнете ги реакциите на овие исплашени луѓе, кои се ноќна смена на работа.

 

По ова видео ќе признаете дека е зезнато да сте ноќна смена на работа!Како би изреагирале вие ако одеднаш пред вас се појави скелет ? И тоа ни помалку ни повеќе туку тој скелет  вози автомобил!
Погледнете

loading...
Loading...