ВИДЕО: Овој ДЕЧКО пробал да носи ШТИКЛИ цел ден! Еве како поминал!

Старата изрека вели дека не би требало да се суди на некого, ако не си во негови чевли. Со обзир на тоа што не можел да свати зошто жените постојано се жалат на високите потпетици, репортерот Брендон Коен, одлучил да им докаже дека тоа не е воопшто страшно.Брендон одлучил да спроведе експеримент со намера да докаже дека жените без потреба креваат врева и се неподносливи кога се жалат колку ги болат нозете откако ќе ги соблечат високите потпетици. Што мислите, успеал ли да ја докаже својата теза?
Едно утро станал, ги облекол високите потпетици и тргнал на работа. Камерата снимала цело време: додека оди, седи, оди на ручек, вози кола и ја паркира на 300 метри од влезот, оди на шопинг, а вечерта планирал да оди во дискотека.
Кога ќе го погледнете видеото до крај, ќе ви биде јасно кој е навистина послаб пол.Брендон одлучил да спроведе експеримент со намера да докаже дека жените без потреба креваат врева и се неподносливи кога се жалат колку ги болат но

Пронајдете не на следниве мрежи: