Видео: Пиете кафе? Можеби е време да престанете…

Loading...

Работите стануваат подобри по првото испиено кафе, меѓутоа дали сте свесни колку жртвување е потребно за тоа кафе да дојде до вас?Иако, многу од нас земаат кафе за носење, малкумина од нас се свесни за жртвата која планетата ја поднесува за ние да уживаме во оваа напивка.
Живееме на планета чии ресурси не се бесконечни, а понекогаш нашето влијание на искористувањето на тие ресурси е многу поголемо отколку што мислиме.
Одлуките кои ги носиме секое утро често се поврзани со многу други случувања.
Можеби по ова видео целосно ќе го промените утринскиот ритуал.Иако, многу од нас земаат кафе за носење, малкумина од нас се свесни за жртвата која планетата ја поднесува за ние да

loading...
Loading...