Видео: Пијан моторџија го преживеа невозможното!

Loading...

Пијан моторџија го преживеа невозможното!Погледнете го видеото како се случила несреќата, а овој пијан моторџија имал многу среќа. 
Погледнете го видеото како се случила несреќата, а овој пијан моторџија имал многу среќа. 

loading...
Loading...