Видео: Пијан Русин преживеа пад од 5-ти кат!

Eден пијан Русин успеа да преживее пад од шетти кат на зграда. На видеото може да се види како мажот се прекачува од прозор до балкон и во еден момент губи контрола.
Русинот останал жив и се здобил со тешки скршеници на телото.
Погледнете:

Eден пијан Русин успеа да преживее пад од шетти кат на зграда. На видеото може да се види како мажот се прекачува од п

Пронајдете не на следниве мрежи: