Видео: Пијана девојка во обид да стигне до дома

Loading...

На Јутјуб секојдневно се поставуваат видеа од кои некои поминуваат без особено внимание, додека други и тоа како го привлекуваат вниманието на корисниците.Едно такво видео е токму ова…
Девојка од Русија е сосема надвор од контрола. Дали станува збор само за алкохол или пак можеби нешто посилно, проценете сами…

Едно такво видео е токму ова…
Девојка од Русија е сосема надвор од контрола. Да

loading...
Loading...