Видео: Питон избегал од пет шоп и удавил две деца!

Loading...

Полицијата верува дека змијата во текот на ноќта влегла во станот и тоа преку системот за вентилација. Питонот е фатен  и се наоѓа во локалната полициска станица.Питонот кој побегнал од една продавница за домашни миленици во Канада, удавил две момчиња, кои биле на возраст од 5 и 7 години.
Канадската полиција соопштила дека момчињата спиеле во станот кога се случил инцидентот.
Полицијата верува дека во текот на ноќта змијата успеала да влезе во станот и тоа преку системот за вентилација. Питонот е фатен и се наоѓа во локалната полициска станица. 
 Питонот кој побегнал од една продавница за домашни миленици во Канада, удавил две момчиња, кои биле на возраст од 5 и

loading...
Loading...