ВИДЕО: Пловеле по водата и тогаш виделе нешто што им ја заледило крвта!

Loading...

Еден австралиски пар кој се одмарал на островот Папуа Нова Гвинеја, добил информација од локалните жители дека треба да еруптира вулканот на планината Тавурвур.Тие двајца седнале во чамец и се приближиле до местото на ерупцијата.
Но, не сонувале дека тоа пловење ќе ги натера да ги спасуваат нивните животи.
Имено, вулканот одеднаш експлодирал и испратил огромни количества на пепел во воздухот, заедно со многу моќен ударен бран.

Погледнете како изгледаше сето тоа и погрижете се да го гледате видеото во HD снимка, за да не ги пропуштите неверојатните детали.
Тие двајца седнале во чамец и се приближиле до местото на ерупцијата.
Но, не сонувале дека тоа пловење ќе ги натера да ги спасуваат нивните

loading...
Loading...