Видео: Погледене ја ексклузивно тепачката меѓу Венди и Јелена Голубовиќ!

Loading...

Погледнете ја победничката од „Фарма“ – Јелена Голубовиќ и Весна Венди Вукелиќ, која се има појавено во неколку Реалити Шоуа. Како што пренесуваа медиумите, пред неколку дена, на една улица во Белград се степале Јелена Голубовиќ и Весна Вукелиќ Венди. Лутите ривали овие денови снимаат реална шоу програма наречена „Одамна скарани“, во текот на извршувањето на една задача тие две си размениле неколку удари.

Погледнете во видеото: 
Како што пренесуваа медиумите, пред неколку дена, на една улица во Белград се степале Јелена Голубовиќ и Весна Вукелиќ Венди. Лутите ривали овие де

loading...
Loading...