Видео: Погледнете го изразот на лицето на човекот кој изгуби 372 илјади долари!

Loading...

Погледнете го неговиот израз на лице!Еден несреќен играч на овогодинешниот турнир во Лас Вегас, си поигра со својата среќа.Тој ги вложи сите пари, но последната карта си го направи своето!
На видеото може да го погледнете изразот на лицето на човекот кој туку што изгуби 372 илјади долари. Не веруваме дека некој би сакал да биде на негово место!
 Еден несреќен играч на овогодинешниот турнир во Лас Вегас, си поигра со својата среќа.Тој ги вложи сите пари, но последната карта си го направи сво

loading...
Loading...