Видео: Погледнете како луѓето во 90-тите ја замислувале иднината!

Loading...

Благодарение на еден корисник на Reddit кој постави серија реклами поврзани со технологија кои биле објавени во периодот 1993/94-та година сега имате прилика да погледнете како компаниите ја предвиделе иднината барем во поглед на технологијата. iPad, GPS, видео повици…навистина биле прецизни во предвидувањето.
Многу филмски одтварувања знаеле да погрешат во прогнозата за иднината, но компаниите многу подобро знаеле што не очекува во иднина.Благодарение на еден корисник на Reddit кој постави серија реклами поврзани со технологија кои биле објавени во период

loading...