Видео: Погледнете како Мис на Македонија прави склекови на кејот на Вардар!

Loading...

Имате можност да уживате додека гледате како Мис на Македонија прави склекови на кејот на Вардар!Во Македонија отсекогаш имало убави жени и девојки! Доказ за тоа е и младата Кристина Спасеноска!
Имено, Кристина ќе ја претставува Македонија на светскиот избор на Мис кој ќе се одржува на 28 септември во Индонезија!
Таа за „Екстра Екслузив“ откри повеќе за себе.
Погледнете го видеото на кое ќе имате можност да ја видите како прави склекови на кејот на Вардар.
 Во Македонија отсекогаш имало убави жени и девојки! Доказ за тоа е и младата Кристина Спасеноска!
Имено, Кристина ќе ја претставува Македон

loading...
Loading...