Видео: Погледнете како овој камионџија ја помина оваа опасна кривина

Loading...

Не секој возач знае да се снајде во вакви ситуации, но овој камионџија дефинитивно е за пофалба.Не секој возач знае да се снајде во вакви ситуации, но овој камионџија дефинитивно е за пофалба. Погледнете како ја помина оваа страшна кривина.

Не секој возач знае да се снајде во вакви ситуации, но овој камионџија дефинитивно е за пофалба. Погледнете како ја помина оваа страшна криви

loading...
Loading...