Видео: Погледнете како овој возач за влакно ја избегна смртта?!

Loading...

Возачот на овој автомобил има навистина голема среќа што за влакно ја избегна смртта!Неодамна на интернет се појави драматично видео на кое може да се види како еден возач во Тајван за малку ќе настрадал од одрон на карпа.
Од обилен, пороен дожд се одронила голема карпа која во последен момент застанала пред автомобилот кој во тој момент поминувал од таму.
Оваа случка ја снимила камера од друг автомобил кој во тој момент се нашол на патот. Голема среќа што никој не е повреден.
Погледнете како изгледало тоа.Неодамна на интернет се појави драматично видео на кое може да се види како еден возач во Тајван за малку ќе настрадал

loading...
Loading...