Видео: Погледнете како се сурфа во штикли?!

Loading...

Доколку девојките можат да трчаат со штикли, тогаш зошто не би можеле и да сурфаат со нив?
Едно натпреварување во сурфање на плажата Кута на Бали, се разликувало од вообичаените.
Натпреварувачките носеле високи потпетици. Погледнете како се снашле овие сурферки.Доколку девојките можат да трчаат со штикли, тогаш зошто не би можеле и да сурфаат со нив?

loading...
Loading...