Видео: Погледнете како учат мали деца да убиваат!

На интернет  снимките кои ги објави Ал Каеда а се направени во камп во Пакистан , се гледа како деца се обучуваат да убиваат. На интернет  снимките кои ги објави Ал Каеда а се направени во камп во Пакистан , се гледа како деца се обучуваат да убиваат. Со тешка мака ги креваат смртоносните автоматски пушки и испукуваат рафали по кои јачината од пукањето ги фрла нивните мали тела на под.
Едно мало момче се смее додека постар маж му помага да нишани во мета со полуавтоматски пиштол.
Оваа снимка ги прикажува првите чекори авганистанските деца кон тероризмот. Исто така, на снимката е прикажана жена како нишани со минофрлач кон автомобил.
Извор: kurir.mkНа интернет  снимките кои ги објави Ал Каеда а се направени во камп во Пакистан , се гледа како деца се обучуваат да убиваат. Со тешка мака ги

Пронајдете не на следниве мрежи: