Видео: Погледнете подобро внатре има луѓе

Loading...

Група на локални станари имаат проблем, не можат да ја поминат реката затоа што нема мост. Нема ни чамци. Но тука се двата багера.
Снаодливите Руси проценија дека два багера може да послужат како мост преку длабоката река, а како го извеле тоа погледнете на следното видео.
Неверојтано е тоа што никој не падна во водата.
 

Група на локални станари имаат проблем, не можат да ја поминат реката затоа што нема мост. Нема ни чамци. Но тука се д

loading...