Видео: Погледнете што е пронајдено во куќата на мексиканскиот крал на дрогата

Loading...

Во куќата на кралот на дрогата, пронајдени се 22 милијарди долари, дрога, многу оружје, егзотични животни…Именто на кралот не  е објавено. Поголем дел од оружјето кое полицијата го нашла било изложено низ куќата…
Имено, во куќата е пронајдена соба полна со пари. Но, пари имало во секој орман и секое празно место од куќата.
Вкупно се пронајдени 22 милијарди долари.
Додека собите кои не биле исполнети со пари и оружје биле исполнети со дрога. Според информациите се смета дека е пронајдена доволно дрога за да се издрогира секој жител на Мексико.

 
Освен тоа во куќата имало и многу егзотични животни како лавови и тигри.
Се претпоставува дека постојат уште 27 вакви куќи. 
Погледнете го видеото!
 
Именто на кралот не  е објавено. Поголем дел од оружјето кое полицијата го нашла било изложено низ куќата…
Имено, во куќата е пронај

loading...
Loading...