Видео: Погледнете што има под водите во Ксамил, каде што туристите се капат…

Loading...

Летните одмори за посетителите на туристичкото место во Албанија, Ксамил можат да бидат фатални, бидејќи под водите на плажите се протегаат кабли со висок напон на електрична енергија.Еден турист кој што одмарал на Ксамил пливајќи открил дека под водите на плажите на кои што одмараат туристите од целиот регион а посебно од Македонија се протегаат кабли со висок напон на електрична енергија.
Инаку Ксамил поради примамливите цени, чистите плажи и љубезноста на домаќините е едно од најпосетените туристички места на кое се одмараат граѓаните од Македонија.
Ова лето скоро 90 посто од гостите во Ксамил биле од Македонија, стои во една анализа на една локална телевизија од Саранда.
Погледнете го видеото на следната страна:

Прочитајте го искуството на една Македонка која била на одмор во Ксамил, Албанија.Еден турист кој што одмарал на Ксамил пливајќи открил дека под водите на плажите на кои што одмараат туристите од целиот регион а посебно од Македо

loading...
Loading...