Видео: Погледнете што може да ви се случи доколку го правите „тоа“ со мобилен телефон!

Loading...

Погледнете што може да ви се случи доколку го правите „тоа“ со мобилен телефон!Сигурно не е баш добра замена, а може да биде и опасно… 
Погледнете што и се случи на оваа девојка…

 
Сигурно не е баш добра замена, а може да биде и опасно… 
Погледнете што и се случи на оваа девојка…

 

loading...
Loading...