Видео: Погледнете што му се случи на презентерот пред крајот на вестите

Loading...

На презентерот на Канадската телевизија RDI неодамна му се случи незгода која беше надвор од негова контрола.
Па, презентерот имаше крваво завршување на вестите. Во моментот кога ги поздравуваше гледачите од носот започна да му тече крв. Се обиде да го спречи тоа, но крвта започна посилно да тече.
Но, по завршувањето на вестите, тој на својот Твитер профил објави дека се чувствува потполно добро.
Погледнете го видеото!
 На презентерот на Канадската телевизија RDI неодамна му се случи незгода која беше надвор од негова контрола.

loading...
Loading...