Видео: Полицајци ја терале да им го покаже градникот!

Loading...

Зое Бругер од Флорида доживеала срамно малтретирање и понижување од страна на американската полиција.
Имено, таа со момчето се возела, во еден момент полицијата за застанала бидејќи имала расипано светло. Исто така возилото не било регистрирано. Но, полицајците не се задржале само на тоа. Тие и наредиле да излезе од автомобилот, па и ги испразниле џебовите наводно за да се уверат дека нема дрога.
Ни тоа не им било доволно па од девојката барале да ја соблече маичката и да го протресе градникот за да се уверат дека не крие ништо.
„Полицаецот ме понижуваше и ме тераше да го тресам градникот среде ноќ.“- раскажала Зое.
Таа поднела пријава против полицајците кои ја малтретирале.Зое Бругер од Флорида доживеала срамно малтретирање и понижување од страна на американската полиција.

loading...
Loading...