Видео: Полициска потера по прасе

Loading...

Повеќа од дава часа полски полицајци, со помош на локалните жители се мачеа да уловат прасе кое побегнало од локална фарма.
Безстрашната свиња дотрча до прометен пат  и на возачите им оневозможуваше да продолжат,  по што “на помош“ била повикана полицијата. Екипата која беше на задача со сите сили се обидуваше да ја улови свињата, но тоа не им одеше “подмачкано“.
После повеќе од два часа, еден  полицаец успеа да го улови прасето во мрежа и да го нормализира сообраќајот  на патот.
Како се одвиваше оваа смешна драма, погледнете во следното видео.
Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24. 
 
 Повеќа од дава часа полски полицајци, со помош на локалните жители се мачеа да уловат прасе кое побегнало од локална ф

loading...