Видео: Политичарката која мисли дека Исламот е земја

Четириесет и осумте часа кои Австралијката Стефани Банистер ги помина во политиката долго ќе се паметат.Четириесет и осумте часа кои Австралијката Стефани Банистер ги помина во политиката долго ќе се паметат.
Имено, 27-годишната Стефани се натпреваруваше за седиште во Квинсленд за анти-имиграциската „Една нација“ партија.
Но веќе во нејзиното прво телевизиско интервју, таа изјави дека нема ништо против „Исламот како земја”.
Повеќе на ТЗМ.МКЧетириесет и осумте часа кои Австралијката Стефани Банистер ги помина во политиката долго ќе се паметат.

Пронајдете не на следниве мрежи: