Видео: Поради бакнеж доби шамар, пијалок истурен на глава и уште поубава девојка

Еден безначаен бакнеж пред камера замалку ќе завршеше многу срамно за едно момче.
Тој по бакнежот доби шлаканица, пијалок истурен на глава, пуканки во лице.
Но потоа девојката која седеше до него го бакна и заедно заминаа од натпреварот.
Погледнете и внимавајте да не се најдете во ваква ситуација.
 Еден безначаен бакнеж пред камера замалку ќе завршеше многу срамно за едно момче.

Пронајдете не на следниве мрежи: