Видео: Поради оваа снимка е егзекутирана бившата девојка на лидерот на Северна Кореја

Loading...

Неодамна веста за егзекутирањето на поранешната девојка на лидерот на Северна Кореја го потресе светот. Девојката на лидерот на Северна Кореја, Ким Јонг-Ун била погубена пред очите на најбилиските затоа што снимила порно филм. 
Според видеото кое синоќа го објави кинескиот сајт Јоуку, воопшто не се гледаат секс содржини и снимки. Девојката само изведувала танчерска точка со песна од Елвис Присли. 
Егзекуцијата на оваа девојка засега не е потврдено од властите во Северна Кореја. Како што тврди кинескиот сајт токму ова видео е причина за ваквиот громорозен чин на лидерот на Северна Кореја. 
Од вчеравечер до денес видеото имало над 700.000 гледачи во Кина. 
Погледнете го видеото и заклучете сами дали лидерот на Северна Кореја претерал со своите постапки. Девојката на лидерот на Северна Кореја, Ким Јонг-Ун била погубена пред очите на најбилиските затоа што снимила порно филм. 
Според вид

loading...
Loading...