Видео: Порно документарец

Loading...

Се поврзано со  порно индустријата и нејзините ѕвезди, Дебора Андерсон го спакува сето тоа во документарец кој ќе има премиера оваа недела во САД.
Документарецот „Aroused“ го снимила со цел да покаже дека порно индустријата не е баш бајка и дека сексот не е главен мотив кога е во прашање порно кариерерата. Таа сака да ја нагласи човечноста и сензуалноста на актерките.
Едноставно да се доживее светот на  порно филмот преку нивните очи.Се поврзано со  порно индустријата и нејзините ѕвезди, Дебора Андерсон го спакува сето тоа во документарец кој ќе

loading...