Видео: Посмешна кражба од ова немате видено!

Loading...

Некогаш некои кражби, сакајќи да бидат сериозни и да се реализираат во најдобар ред, стануваат доста смешни. 
Пример за тоа е оваа кражба, која навидум требала да биде сериозна, но по неколку секунди таа само стана уште едно најгледано видео на Youtube во категорија на најсмешни кражби во светот. 
За што станува збор погледнете сами. Некогаш некои кражби, сакајќи да бидат сериозни и да се реализираат во најдобар ред, стануваат доста смешни. 

loading...
Loading...