Видео: Постои опасност вртлог да го проголта светот?

Loading...

Источна Европа, за разлика од западна, отсекогаш била помистична и криела тајни кои чекаат да бидат откриени. 
Во природата постојат неверојатни мистични чуда, како што е чудото со вртлокот во Летонија, во градот Двиете, кој буквално голта се што ќе му се најде на патот. Сеуште е непознато како се појавил и каде води овој вртлог. 
Погледнете го видеото кое е потврдено и од експертите, дека вакво нешто навистина постои на планетата Земја. Источна Европа, за разлика од западна, отсекогаш била помистична и криела тајни кои чекаат да бидат о

loading...
Loading...