Видео: Постои живот и надвор од екраните на мобилните телефони

Loading...

Воодушевен од „светот на бесконечните можности“…
На почетокот на видеото ќе помислите дека станува збор за уште една реклама наменета за паметните мобилни телефони. Момче чекорејќи по улица, воодушевен од она што го гледа на екранот на својот мобилен телефон доживува незгода.
Авторот на крајот од видеото препорачува: „Тргни се од телефонот. Продолжи со својот живот“.
Овој корисник на мобилниот телефон не ги гледа работите кои се наоѓаат пред неговиот нос.
Џес Ростен, кој се прослави со лажната реклама за „фотошоп козметика“, под видеото за мобилните телефони напишал:
„Секогаш постои нешто ново во хоризонтот. Понекогаш тоа е знак, во буквална смисла на зборот. Ве молам немојте да бидете како ова момче. Тргнете го телефонот додека одите.“Воодушевен од „светот на бесконечните можности“…
На почетокот на ви

loading...
Loading...