Видео: Потсетување на Зимските Олимписки игри во Сараево во 1984 година

Погледнете го видеото од церемонијата на отварањето на Зимските Олимписки игри во Сараево 1984 година. Погледнете како изгледаше отварањето на Зимските Олимписки игри и кој го запали олимпискиот оган во Сараево. 

Погледнете како изгледаше тогаш и направете споредба со отварањето на Зимските Олимписки игри во Сочи од пред некој ден. 
Погледнете како изгледаше отварањето на Зимските Олимписки игри и кој го запали олимпискиот оган во Сараево. 

Погледнете како

Пронајдете не на следниве мрежи: