Видео: Премиерно – филмот за Иван Исцелител!

Loading...

Ова е филмот за божјиот човек Иван!Човекот кој претставува месија за граѓаните, го објави својот филм за неговите достигнувања и корисни совети.
Видеото можете да го погледнете на следната страница: 

Човекот кој претставува месија за граѓаните, го објави својот филм за неговите достигнувања и корисни совети.
Видеото можете да го погледне

loading...
Loading...