ВИДЕО: Припадниците на обезбедувањето не сакале да го пуштат во клубот. НО, овој буцко им одржа лекција!

Loading...

Ова видео е уште еден доказ дека обезбедувањето на клубовите понекогаш си има полни раце работа (во буквална смисла).На видеото се гледа еден буцко како најпрво се обидува да ги убеди припадниците на обезбедувањето да го пуштат да влезе во клубот.
Откако неговиот шарм не успеа да му помогне, дел од нив го замолуваат да се тргне настрана.
Изгледа дека овој потег многу го изнервира, па ги построи сите од обезбедувањето на тротоарот. Веројатно во наредна прилика ќе му се тргнат од патот и ќе го пуштат да влезе.
Погледнете како овој буцко им одржа лекција:На видеото се гледа еден буцко како најпрво се обидува да ги убеди припадниците на обезбедувањето да го пуштат да влезе во клубот.
Откако н

loading...
Loading...