Видео: Пронајден и снимен мртов вонземјанец во Белград

Loading...

Дали  Белград ќе биде место во кое за прв пат ќе биде потврдено постоење на досега непознат облик на живот, ќе покажат последиците кои во јавноста ќе ги остави ова видео!Д.М. и Р.Ј. од Белград во близина на своето живеалиште пронашле и снимиле необично тело во снегот. Дали  Белград ќе биде место во кое за прв пат ќе биде потврдено постоење на досега непознат облик на живот, ќе покажат последиците кои во јавноста ќе ги остави ова видео!
Погледнете:

Д.М. и Р.Ј. од Белград во близина на своето живеалиште пронашле и снимиле необично тело во снегот. Дали  Белград ќе биде место во кое за прв п

loading...
Loading...