Видео: ПРОТРЕСЕ ШИШЕ Coca-Cola и истури во метален сад – Со овој трик ќе ги оставите пријателите БЕЗ ТЕКСТ

Бидејќи останаа само уште неколку дена до крајот на летото, сфативме дека повеќе немаме време за уживање во вкусните и освежувачки замрзнати закуски.Надвор набрзо ќе стане многу ладно за да би можеле да уживаме на отворено јадејќи сладолед, но веруваме дека има и такви кои во зиме сакаат во своите домови да пробаат разни засмрзнати десерти.
Тоа што ќе го видите во продолжение е еден неверојатен трик. Претпоставуваме дека нема да им верувате на своите очи кога ќе видите што е можно да направите од едно шише Кока – Кола (или било кој друг газиран пијалак).
Погледнете на следната страна:

Надвор набрзо ќе стане многу ладно за да би можеле да уживаме на отворено јадејќи сладолед, но веруваме дека има и такви кои во зиме сакаат во свои

Пронајдете не на следниве мрежи: